Pretraživanje

[__LOGIN__]

Total Croatia News o akciji "Bročko uje za vridne jude"

18.12.2020.

Total Croatia News o akciji

Total Croatia News izvještava o uspješnoj akciji "Bročko uje za vridne jude" u kojoj su Bračani skupili 1500 litara maslinovog ulja za liječnike i zdravstveno osoblje COVID bolnica.

Poštovani maslinari,
kako bismo ovaj Božić i božićne blagdane učinili malo radosnijima, pokrenuta je humanitarna akcija kojom bi Bračani donirali svoje maslinovo ulje Kliničkim bolničkim centrima u Hrvatskoj, odnosno vrijednim ljudima koji u njima rade, pogotovo u ovim izazovnim vremenima pandemije COVID - 19. Uključena su sva mjesta otoka Brača, a koordinaciju preuzimaju Turističke zajednice.
Ukoliko želite sudjelovati u ovoj humanitarnoj akciji ''Bročko uje za vridne jude'', molimo vas da količinu vašeg maslinovog ulja  koju želite (minimalno 1 litra) donesete u ured Turističke zajednice općine Bol, u periodu od ponedjeljka 30. studenog 2020. do petka 4. prosinca 2020., u vremenu od 8:30 h - 14:00 h.
Poželjno bi bilo da ambalaža bude staklena, no nije nužno. Na ambalažu stavite svoje etikete, a ukoliko ih nemate za vas će ih ovim povodom nacrtati djeca iz Dječjeg vrtića ''Mali princ''.
Nakon završenog prikupljanja, maslinovo ulje će se distribuirati po Kliničkim bolničkim centrima u Hrvatskoj, a o točnim odredištima i količinama ćemo vas naravno informirati.
Neka naše ulje donese radost i uljepša blagdane svima koji se brinu za naše zdravlje te svima koji će na žalost i ove blagdane provesti odvojeni od svojih najbližih.
Od srca hvala.
 
Cijeli članak na OVOM linku.
 
Kalendar događanja