Pretraživanje

[__LOGIN__]

Pravila o kolačićima

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo na web stranici. Ova pravila pojašnjavaju kako se koristimo kolačićima i kako upravljamo njima.
 

Što su kolačići?

Kolačić je mala tekstualna datoteka koja se šalje vašem pregledniku kada posjetite web-mjesto i koju vaš preglednik zatim vraća nama sljedeći put kada kliknete na neku od naših stranica. Kolačić se pohranjuje na vašem računalu ili mobilnom uređaju. Kolačić sadrži serijski broj koji nam omogućuje da vidimo je li više uzastopnih posjeta došlo s istog računala. Više općih informacija o kolačićima potražite na AboutCookies.org.
 
Glavna svrha naših kolačića jest pouzdano mjerenje broja posjetitelja našeg mrežnog mjesta i trajanja svakog posjeta kako bismo mogli zapamtiti vaše osobne korisničke postavke i analizirati performanse web-mjesta. Kako bismo to postigli, koristimo se programom za statistiku na internetskom poslužitelju.
Naši kolačići mogu se razvrstati u dvije kategorije:
Nužni kolačići potrebni su za pravilan rad web-mjesta. Omogućuju nam da pružamo usluge kao što su bolje performanse za vas kao korisnika. Ako se deaktiviraju ovi kolačići, korisnik se neće moći služiti tim uslugama.
Kolačići za performanse upotrebljavaju se za praćenje performansi web-mjesta i označavanje onih područja web-mjesta koja su relevantna za pojedini posjet korisnika. Omogućuju nam ispravljanje pogrešaka i otkrivanje učinkovitih rješenja za povezivanje. Ne prikupljaju informacije iz kojih se može utvrditi identitet korisnika.
 

Kako mogu blokirati kolačiće?

Ako ne želite prihvatiti upotrebu kolačića, svoj preglednik možete podesiti tako da ne prihvaća kolačiće. Svoj preglednik također možete podesiti tako da vam za svako pojedino web-mjesto omogući da odaberete želite li prihvatiti kolačiće. Odaberete li tu postavku, svaki puta kada poslužitelj bude htio pohraniti kolačić na vašem računalu pojavit će se dijaloški okvir u kojem će vas pitati želite li prihvatiti kolačić.
Više informacija potražite na web-mjestu AboutCookies.org koje sadrži opširne informacije o upravljanju kolačićima u većini preglednika.
Imajte na umu da ne možemo jamčiti da će sve stranice našeg web-mjesta pravilno raditi ili pružati zadovoljavajuće performanse ako odlučite da nećete prihvatiti kolačiće.
 

Ostali kolačići na web-mjestima

Na svojoj web stranici možemo postaviti poveznice na web stranice svojih poslovnih partnera. Općenito se zovu kolačići trećih strana i mogu, ali ne moraju biti prisutni na našim web-mjestima. Ako slijedite poveznicu na bilo koju od tih web stranica, uzmite u obzir da se na te web stranice primjenjuju njihova vlastita pravila o privatnosti.
 

Google Analytics

Kao i mnoge druge web stranice koristimo Google Universal Analytics za prikupljanje anonimnih podataka o korisnicima naših web stranica, kako bismo doznali koliko često posjećuju naše web stranice, koje stranice posjećuju, u koje vrijeme ih posjećuju, koliko dugo ostaju i iz koje zemlje dolaze.
Ako ne želite da Google Analytics prikuplja te informacije, možete instalirati Googleov dodatak za svoj preglednik koji će to spriječiti. Dodatak možete preuzeti ovdje: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout
Više informacija o tome kako Google koristi podatke prikupljene s naših web stranica možete pronaći ovdje: https://policies.google.com/privacy/partners?hl=hr&gl=uk
Kalendar događanja