Pretraživanje

[__LOGIN__]

Dođite u Bol i zaigrajte tenis!

Na raspolaganju Vam stoje kvalitetna teniska igrališta, oprema za tenis, ljubazno osoblje te vrhunske teniske škole.
 
Teniski centar „Potočine" u Bolu brojio je 1984. godine 12 teniskih igrališta. Danas se taj uistinu prekrasan teniski centar sastoji od preko 20 teniskih igrališta sa crvenom zemljanom podlogom, okruženih zelenilom borova. Središnje mjesto svakako zauzima centralni teniski stadion na kojem su se odigrale mnoge uzbudljive završnice. A upravo su teniski turniri proslavili Bol, mnogobrojnim državnim, regionalnim pa i svjetskim prvenstvima, Fed Cup itd.
 
Svi oni kojima „bijeli" sport nešto predstavlja u životu nipošto ne smiju zaobići Bol, bilo kao sudionici turnira bilo kao rekreativci.
 
Windsurf u Bolu

Windsurf u Bolu

Bol je danas postao omiljeno okupljalište windsurfera iz raznih krajeva Europe i svijeta. Morski kanal između otoka Brača i Hvara i vjetar koji u njemu puše pružaju idealne uvjete za windsurfing.
Za sve windsurfere i one koji će to tek postati, u Bolu im na raspolaganju stoje čak četiri surf-centra zahvaljujući kojima je Bol stekao glas nadaleko poznate destinacije za windsurf te se održavaju mnoga natjecanja svake godine.
 
WINDSURFING I KITESURFING ŠKOLE
 
Centri za windsurfing nude usluge iznajmljivanja kompletne opreme za jedrenje, kao i čuvanja Vaše opreme za vrijeme Vašeg boravka u Bolu. Također se organiziraju i škole jedrenja za početnike i za napredne.

Vodeni sportovi

U akvatoriju oko jedinstvene plaže "Zlatni rat" možete uživati u mnogim sportovima i ludorijama na moru.
 
Možete plivati ili se pak provozati u čamcima, pedalinama, gondolama, kajacima...
I ljubitelji skijanja na vodi doći će na svoje.
 
Ovisnici o adrenalinu okušat će se u ludoj vožnji na bananama i kolutovima, a oni najhrabriji mogu uživati u brzinama vodenih skutera (jet-ski). Priliku da uživate u pogledu iz zraka pružit će Vam vožnja padobranom kojeg povlači gliser.
 
Ipak najljepše trenutke priuštit će Vam ronjenje. Vodiči će Vas odvesti u razgledavanje mnogih atraktivnih podmorskih lokaliteta, a ukoliko nemate vlastitu opremu možete je unajmiti. Također se organiziraju i tečajevi u školi ronjenja. Stoga Vam ne preostaje ništa drugo već da dođete u Bol i da uživate na moru, nad morem i pod morem...
 
 

Ostali sportovi

Osim tenisom i windsurfingom po čemu je Bol najpoznatiji, te ostalim sportovima na moru, u Bolu još možete:
zaigrati mali nogomet
 
  • okušati se u rukometu
  • omjeriti snage u košarci ili basketu
  • skakati na trampolinu
  • voziti se biciklama (mountainbike)
  • zamjeniti "veliki" tenis stolnim tenisom
  • uživati u odbojci na pjesku...
 
Bol je definitivno pravo mjesto za Vaš aktivni odmor!
« Prethodno Sljedeće »
Kalendar događanja