Pretraživanje

[__LOGIN__]

Izložba - Kornelija Leskovac

Galerija "Dom kulture", 22.9. 20h

Izložba - Kornelija Leskovac

Ciklus ljetnih izložbi Bolskog lita

Izložba “Traženje” bolske umjetnice Kornelije Leskovec, Posljednja u nizu Ciklusa ljetnih izložba Bolskog lita, otvara se u petak, 22. rujna u 20 sati, u galeriji Doma kulture.
Kornelija Leskovec talentirana je umjetnica koju je životni put odveo od studija povijesti umjetnosti koji je započela, potom je diplomirala upravno pravo, i vratila se svojoj prvoj ljubavi, slikarstvu. Posljednjih godina intezivno slika tehnikom ulja i akrila, te pastelama i ugljenom. Zadnje dvije godine pohađa likovnu radionicu Studio 21. Uz Korneliju slika i njena kći Ana koja na radionicu ide i duže od majke, a isto će se predstaviti s nekoliko radova na izložbi.

Centar za kulturu Općine Bol galeriju Doma kulture otvorio je kao eksperimentalni prostor umjetnosti, posebno za mlade autore i one koji su u procesu afirmiranja. Upravo to daje velike mogućnosti umjetnicima koji se traže na svoje stvaralačkom putu i do sada nisu imali prostor ni priliku za izlaganje.
Ovoga ljeta u galeriji Doma kulture već je otvoreno šest izložbi s najrazličitijim radovima, od fotografija, slika, skulptura…
Bolsko lito i u idućoj sezoni zadržat će program Ciklusa ljetnih izložbi čime pokazuje da u svoje sadržaje usvaja sve grane umjetnosti i kreativnog stvaralaštva.

Kalendar događanja